Политика на поверителност



• Мега Дивайс ЕООД с ЕИК:BG147130699, в качеството си на Администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен No 328804 и видно от Удостоверение, издадено на 01.02.2012от Председателя на Комисията за защита на личните данни, получава лични данни от лицата, за които те се отнасят.
• Мега Дивайс ЕООД е Администратор на лични данни, установен на територията на Република България и обработва законосъобразно и добросъвестно лични данни във връзка с целите на своята дейност – търговия на стоки на едро и дребно и не ги обработва допълнително по начин, несъвместим с тези цели.
• Получателите или категориите получатели, на които личните данни могат да бъдат разкрити са физическите лица, за които се отнасят данните или други лица, ако това е предвидено в нормативен акт. Предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.
• Мега Дивайс ЕООД  обработва лични данни, само при условие, че физическото лице, за което се отнасят данните, е дало изрично своето съгласие, като при липса на изчрино съгласие от страна на лицето, за което се отнасят данните, Мега Дивайс ЕООД няма право да обработва данните му. С предоставянето на личните си данни, Потребителят автоматично дава изричното си съгласие те да бъдат обработвани.
• Всяко физическо лице има право на достъп с писмено заявление до отнасящи се за него лични данни, както и право по всяко време да поиска отМега Дивайс ЕООД да заличи, коригира или блокира негови лични данни, обработването на които не отговаря на изискванията на ЗЗЛД.
• Мега Дивайс ЕООД е Администратор на лични данни, установен на територията на Република България и обработва законосъобразно и добросъвестно лични данни във връзка с целите на своята дейност – търговия на стоки на едро и дребно и не ги обработва допълнително по начин, несъвместим с тези цели.
    • Получателите или категориите получатели, на които личните данни могат да бъдат разкрити са физическите лица, за които се отнасят данните или други лица, ако това е предвидено в нормативен акт. Предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели
.• Мега Дивайс ЕООД обработва лични данни, само при условие, че физическото лице, за което се отнасят данните, е дало изрично своето съгласие, като при липса на изчрино съгласие от страна на лицето, за което се отнасят данните, Мега Дивайс ЕООД няма право да обработва данните му. С предоставянето на личните си данни, Потребителят автоматично дава изричното си съгласие те да бъдат обработвани
.• Всяко физическо лице има право на достъп с писмено заявление до отнасящи се за него лични данни, както и право по всяко време да поиска от Мега Дивайс ЕООД  да заличи, коригира или блокира негови лични данни, обработването на които не отговаря на изискванията на ЗЗЛД. Авторски права и ограничения свързани с тях.Потребителите могат да използват всички услуги, предлагани на Сайта за лични нужди, с нестопанска цел ипри условие че не се нарушават авторските права на Мега Дивайс ЕООД или на трети лица свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Забранява се изрично материалите, публикувани на този Сайт да да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани с каквато и да било цел от Потребителите.Мега Дивайс ЕООД си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и друга информация, публикувана на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор в писмена форма, уреждащ правоотношенията, между Мега Дивайс ЕООД и лицето публикуващо информацията.


GDPR

С използването на уебсайта Вие приемате тези условия.
Моля, отделете време да прегледате тези условия, които обясняват каква информация събираме за вас, как я използваме и какви права имате. МегаДивайс EООД е администратор на лични данни, събрани чрез или във връзка с aksesoarizatelefoni.com (“Сайтът”).
МегаДивайс EООД се ангажира да защитава поверителността на нашите клиенти.
Какви лични данни събираме за вас?
Ние събираме лични данни от вас, когато ни ги предоставите директно и чрез използването на Сайта. Тази информация може да включва:

– Информацията, която ни предоставяте, когато използвате нашия сайт – вашето име, данни за контакт, отзиви за продукти, пол и всякаква информация, която добавяте към потребителския си профил;
– Информация за транзакции и таксуване, ако правите покупки от нас или използвате нашите SitePayPal данни и информация за доставка;
– Записи на вашите взаимодействия с нас (например, ако се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти, взаимодействайте с нас в социалните медии); История на контактите означава записване на това, което ни казахте, например чрез уеб формуляр, по електронна поща, по социални медии или по друг начин
– Друга информация, необходима за предоставянето на Сайта, например, може да стигнем до местоположението ви, ако ни дадете съгласието си.
– информацията, която ни предоставяте, когато влизате в конкурс или участвате в проучване;
– Автоматично събрана информация, използваща “бисквитки” и други технологии за проследяване (например кои страници сте видели и дали сте кликнали върху връзка в някоя от нашите актуализации по имейл). Също така може да събираме информация за устройството, което използвате за достъп до нашия сайт

За какво използваме тези лични данни?
В зависимост от начина, по който използвате нашия сайт, взаимодействията ни с нас и разрешенията, които ни давате, целите, за които използваме вашите лични данни, включват:
– За да изпълни поръчката си
– За да поддържате онлайн профила си.
– Да управляваме и отговаряме на всички въпроси или жалби до нашия екип за обслужване на клиенти.
– За да персонализирате сайта и да ви показваме съдържание, което смятаме, че ще ви интересува най-много, въз основа на информацията за профила ви, историята на покупките ви и активността ви при сърфиране.
– Да подобрявате и поддържате Сайта и да наблюдавате нейното използване.
– За проучване на пазара – може да се свържем с вас за обратна връзка относно нашите продукти.
– Да ви изпращаме маркетингови съобщения и да ви показваме насочена реклама, където имаме вашето съгласие или имаме друго разрешение да го направим.
– За целите на сигурността, за разследване на измами и, когато е необходимо, за защита на себе си и на трети лица.
– Да спазваме нашите законови и регулаторни задължения.
Ние разчитаме на следното правно основание, съгласно закона за защита на данните, да обработваме вашите лични данни:
– Тъй като обработката е необходима, за да сключите договор с вас или да предприемете действия преди да сключите договор с вас (например, когато сте направили покупка с нас, ние използваме личните ви данни, за да обработим плащането и да изпълним поръчката ви).
– Защото сме получили вашето съгласие (например, когато се свържете с нас с дадена заявка, където добавяте по желание информация към потребителския си профил или ако сте съгласни да получавате маркетинг от нас).
– Защото в нашите законни интереси като доставчик на електронна търговия ние поддържаме и популяризираме нашите услуги. Ние винаги се стремим да разберем повече за нашите клиенти, за да предложим най-добрите продукти и опит на клиентите. Използваме информация за Вас, за да пригодите изгледа си към Сайта, да го направите по-интересен и по-подходящ по отношение на продуктите и офертите, които се виждат.
маркетинг

В зависимост от вашите маркетингови предпочитания, можем да използваме вашите лични данни, за да ви изпращаме маркетингови съобщения по имейл. Някои от тези съобщения може да са съобразени с Вас въз основа на предишната ви активност при сърфиране или покупка и друга информация, която поддържаме за вас.

Ако вече не искате да получавате маркетингови съобщения от нас или искате да се включите отново, можете да промените предпочитанията си по всяко време, като се свържете с нас (подробности по-долу), като кликнете върху връзката “отписване” във всеки имейл или актуализирате настройките си в профила си.
Ако се откажете от абонамента за маркетинг, моля, имайте предвид, че от време на време може да се свържем със служебни съобщения за потвърждение на поръчката и доставката.
Възможно е също да виждате реклами за нашия сайт на уебсайтове на трети страни, включително в социалните медии. Тези реклами може да са съобразени с вас чрез използването на “бисквитки” (които проследяват активността ви в мрежата, за да ни позволят да показваме реклами на клиенти, посетили нашия сайт). Когато виждате реклама в социалните медии, това може да се дължи на това, че сме ангажирали социалната мрежа да показва реклами на нашите клиенти или на потребители, които отговарят на демографския профил на нашите клиенти. В някои случаи това може да включва споделяне на имейл адреса ви със социалната мрежа. Ако вече не искате да виждате персонализирани реклами, можете да промените настройките си за “бисквитки” и поверителността си в браузъра си и тези уебсайтове на трети страни.

С кого споделяме тези лични данни?
Ние споделяме личните данни на клиентите с трети страни при следните обстоятелства:

– С доставчиците на услуги, работещи за нас, напр. процесори за плащане и фирми за доставка.
– С други компании